Projecten

Bekijk een selectie uit onze projecten.Bouw tuinpaviljoen

Voor een van onze particuliere klanten hebben we dit tuinpaviljoen gerealiseerd. Hierbij hebben we oude bouwmaterialen gecombineerd met een duurzame afwerking. Heeft u ook interesse in een tuinhuis , overkapping of aanbouw neem dan gerust contact met ons op. Wennekes Facilitair bv kan dit voor u verzorgen van grondwerk tot eindresultaat.

Impressie verschillende werkzaamheden specialistisch reinigen

Impressie verschillende werkzaamheden specialistisch reinigen (voor en na). Woningen, chalets, terrassen, daken, etc..Herinrichting camping

Van A tot Z zorgvuldig afbouwen, verplaatsen en opbouw van caravans op nieuwe locatie. Tevens het aanleggen van bestrating, chalets, terrassen en tuinen inrichten.

Inzet materieel

Inzet materieel bij diverse projecten • Shovelwerkzaamheden • Park- en tuinwerkzaamheden • Gladheidsbestrijding • Bewatering van parken en tuinen

Reinigen vlonders jachthaven Olburgen

Met onze mobiele reiniging installatie hebben we de vlonders van deze jachthaven gereinigd en zijn ze weer als nieuw!
Verbouwing zolderkamer

Voor een particulier uit Huissen hebben we een mooi project (verbouwing van de zolder) afgerond. Daar hebben we onder andere de slaapkamer, kastwanden, werkplek en badkamer gerealiseerd. Hieronder vindt u een impressie van de uitgevoerde werkzaamheden.


Begeleiding, op- en afbouw Events en verkoopweekenden

Op- en afbouwwerkzaamheden tbv Event / Spaans Weekend.

Plaatsen Chalets

Totaalbegeleiding en uitvoer van project plaatsen chalets. Afbouwen, verplaatsen, opbouw, aansluiting en installatie. Tevens aanleg tuin en straatwerk.

Specialistische reiniging Openluchtzwembad

Wennekes Facilitair heeft met plezier de specialistische reiniging uitgevoerd voor de heropening van Openluchtzwembad De Vrije Slag in Bennekom. Met onze mobiele reinigingsinstallatie hebben we het buitenterrein, de buitengevels en het zwembad ontdaan van aanslag, blad en de tegels volledig gereinigd. Het zwembad staat er weer fris en uitnodigend bij.